TILLBAKA

Om du vill dela ”Fullkontakt” är länken


Grymt TV-inslag! Vad är det för musik?

Bajjen


Tack, Bajjen! Silent Shout med underbara The Knife.

Jens


jensa-parkour du saknar nåt ibland. Gör som g-son börja med golf.

p


Jag har sagt det förr och jag säger det igen – du är inte klok, Jensa! Ha det bra och hälsa familjen!

Liljegren i Götet


Åh vad jag känner igen känslan! Jag förverkligade min barndomsdröm och genomförde mitt första tandemhopp i somras. Och trots att jag hade drömt om det sedan jag var liten hade jag aldrig någonsin kunnat föreställa mig vilken otrolig upplevelse det skulle vara. Jag var alldeles hög i flera veckor efteråt, kunde komma på mig själv med att sitta och le fånigt när jag tänkte tillbaka på hoppet. Det värsta är att nu har jag väl skapat ett beroende. =)

asfaltsflickan


Shit! Han klarade det på första försöket.

JackiePaquito


Tomas gick jämt runt barfota när han var lärare på våran skola.

Eyeswitch


Jag hoppas inte alla små fjortisar får för sig att Parkour är någon extremsport nu. Parkour är heller ingen ”urban sport” som väldigt många verkar tro. Hur som helst, det var rätt så bra. Killen var mycket duktig för att prova på lite. Dock tog han sig vatten över huvudet.

BlacksVideos


Nice måste jag säga! Ska själv upp till Norrköping snart, ville kolla hur stan var uppbyggd och om den var ”Parkour-vänlig”. Och det verkar ju lovande. Jag tycker den var allt som allt mycket bra. Förklarade bra vad Parkour är och att reportern förklarade hur det kändes var också ett bra inslag. Har själv tränat ett bra tag nu och klarade för inte så länge sedan ett 5 meter långt hopp som det runt 3:20. Och reportern beskriver precis som jag kände när jag gjorde det ^^.

TheDragonWhelp


FFFAAAAAANNN So nice :) Hur våga du?

StartCryOo


Skulle va kul att prova efter longboarden.

dropkick011


Jäkla snyggt inslag tycker jag. Bra bilder, tempo, innehåll och reporter. Härligt energisk och engagerad! :) Jag kommer och provjobbar på 24nt v16 faktiskt. Kanske ses!

Boyastronaut


Tack, Boyastronaut! Kom förbi och säg hej när du är här.

Jens


du är ju helt grym!

A


Coolt! Det här skulle jag vilja testa.

JackiePaquito


Såg din utube kanal, fan va kul program! Synd att det inte visats över hela Sverige! Ren slump att jag hittade det. Själv ska jag köpa en paramotor och skärmflygnings kit i helgen, dina videos inspirerade ytterligare lite att börja flyga.

Casper


Hoppade för första gången igår. Nog det roligaste jag gjort i hela mitt liv, får tacka för ditt inslag som fick mig att bli extra peppad och slutligen gå med på att boka hopp ;)

hilmsss


Kul, hilmsss! Bara glad att kunna hjälpa till att knuffa någon över kanten till en ny upplevelse =)

Jens


hehe, det är ganska högt på 7an tycker jag, tänk då 25m xD

Ollewennberg


Sjukt bra hemsida you are verkligen en levnadsglad människa och duktig konstnär. Du/ni ger så mycket inspiration till livsglädje.

JOakim MÅnsson, www.beroende.info


Blev pirrig av att bara SE videon. Det här måste ju upplevas. Blev lite nervös när han snackade om att skärmen inte har lösts ut FYRA gånger. Surt om reservskärmens trådar också trasslar sig, tänker jag. Men va fan, ska man dö ska man väl göra det med stil.

Mumfin


Därifrån har jag hoppat :) trodde det var 18 meter :P

dodubobbobelol


har också hoppat från den där klippan, har fortfarande lite ont i knät ibland.

Barack Obama

Kommentera

Ditt namn

Skriv ”Fullkontakt” för att bekräfta att du inte är ett elakt program.